Caretta

Det unike designet

Caretta 1500

Aldri før har camping og uteliv vært så enkelt med vårt ypperlige designede Caretta-sortiment. Lev eventyret - bare koble på og kjør. Stabil og aerodynamisk, de kan trekkes av nesten hvilken som helst type kjøretøy fra en liten bil, en varebil, sportsbil og til og med en trike. Og når du kommer til reisemålet, er den lett å plassere uten rygging og oppstyr. Slipp det tredje hjulet, koble av, rull til ønsket sted og nivå og du er klar til å oppleve alt det moro og eventyret som disse fantastiske kompakte tilhengerne gir.
Briljant smart ergonomisk design som maksimerer plassen for komfortabel overnatting, samtidig som det gir god plass til lagring.


Caretta 1500 er den nye generasjonen campingvogner. Den er laget for 2 personer, som kan sove med avslappende atmosfære, ved hjelp av separate vinduer og doble sidedører.

Sengen er 150 × 200 cm

Når bagasjerommet på baksiden åpner, viser det kjøkkenbord, skap og kjøleskap. Under kjøring vil det gi fordeler som fantastisk håndtering med mulighet for bremsesystem og det er design, stor visning med bilavstand som er gjennom kompakt kroppsstørrelse. Mens camping ved siden av det er komfort samme som større campingvogner tilbyr, vil funksjonaliteten til spesialutstyr føre din fantastiske reise på de vakreste stedene på jorden som du ikke ville kunne oppdage av andre hjulkjører. Caretta kan enkelt trekkes av biler med små motorer. På grunn av monteringen på sidedelteltet, kan den forlenge overflaten. Når du parkerer Caretta på campingen, blir bilen din fri for dine daglige turer.

Noen ganger kan det lette livet ditt hvis du har begrenset tid til ferie, kan du se mer og besøke mer, bare nyt mer!
PRODUKTFUNKSJONER
Antall personer: 2 + 2 (med telt)
Chassis: Galvaniser chassis, Al-Ko aksel og front systemgruppe
Energi: 12 DC - 220 V
DIMENSJONER
Bredde / Lengde / Høyde: 2050 x 4100 x 1740 mm
Vekt: 460 kg. (med bremsesystem)

Caretta Off-road


Caretta Off-Road passer for alle terrengkjøretøy. Du trenger ikke å holde deg til campingplassen med denne Off-Road-modellen, så la eventyrene begynne ...
Det romslige interiøret har en 1500mm bred seng, perfekt for de som krever ekstra luksus etter en energisk dag.
Som med standard 1500 har offroad en elegant design med innebygd aerodynamisk spoiler for å gi suveren slepevendighet og håndtering. Bakluken løfter for å avsløre det vakkert utstyrte kjøkkenet, komplett med komfyr, vask, kjøleskap, vannforsyning og en kvalitets benkeplate med skap over.
PRODUKTFUNKSJONER
Antall personer: 2 + 2 (med telt)
Chassis: Galvaniser chassis, Al-Ko aksel og front systemgruppe
Energi: 12 DC - 220 V
Bredde / Lengde / Høyde: 2140 x 4440 x 1903 mm
Vekt: 700 kg. (med bremsesystem)