Karmann Dexter 560 Trend 4x4

170 hk med 5 års garanti 

Karmann Dexter Trend 560 4x4

Det er ofte de mest kronglete veiene som fører til de mest vidunderlige stedene. I de fleste tilfeller er de ikke en gang asfaltert, og ikke sjelden er det umulig å kjøre på dem med en normal bobil. Og det er jo egentlig litt synd da, men bare for de andre. For med din Dexter 560 4x4 og dens uslitelige firehjulstrekk kan du bare ganske enkelt kjøre videre. Over stokk og stein, på grus, på snø og hva som ellers møter deg på din vei. Vår Dexter 560 4x4 fører deg utrolig sikkert gjennom vanskelig terreng og åpner samtidig mange nye muligheter for deg når det gjelder å nyte ferien.

Noe å glede seg over er også den generøst dimensjonerte dobbeltsengen. Den fantastiske soveplassen befinner seg på tvers bak i kjøretøyet. Om natten sover du altså på en måte «cross- country». Og når du er godt utsovet, kan du flytte fjell. Og selvfølgelig også klatre i dem. Akkurat som du ønsker.


Karmann Dexter Trend 4x4 170 hk  normalpris: kr 879 000,-

4x4 - Det oser av tysk kvalitet i disse bilene. Kjørekomforten er fantastisk, møbler og interiør er av ypperste klasse, og i tillegg har vi utstyrt disse bybobilene med haugevis av utstyr. Denne bilen er bygd på Ford chassis med 170 hk motor og firhjulsdrift!